Over ons

TLF interieurs is ontstaan uit jarenlange ervaring in de woonbranche en passie voor interieur.

Na 14 succesvolle jaren hebben wij besloten de bedrijfsactiviteiten van Rein Parket op te splitsen en een tweede onderneming op te starten. Zo werd TLF interieurs in het leven geroepen.

Steeds vaker merken wij dat onze klanten het prettig vinden, om bij het uitzoeken van een houten vloer, ook de mogelijkheid te hebben om bijpassende woninginrichting te bestellen. Denk aan raamdecoratie, wandbekleding, meubels van staal en hout en diverse accessoires. Ook meubels in dezelfde kleur laten afwerken als de houten vloer behoort tot de mogelijkheden. Zo ontstaat er een mooi bij elkaar passend geheel.

Deze diensten willen wij graag ook online aanbieden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Neem gerust contact op wanneer u een vraag heeft over een product.

Onder onze showroom van Rein Parket, bevind zich de ruime werkplaats waar we de meubels van hout en staal van ons eigen merk TLF interieurs produceren. Met passie voor mooi hout en duurzame materialen, ontstaan zo unieke robuuste meubels en accessoires.

Liever maatwerk? Geen probleem, lever uw eigen ontwerp bij ons in en wij denken graag met u mee.